Midsommar och 403 error

19 juni, 2015

Som jag skrev igår har jag lite blogg problem. Spotlife returnerar en 403 error när jag försöker logga in, både från iPhone och iPad så får försöka blogga så gott jag kan från desktopinterfacet men fungerar sådär i mobilen. Speciellt för bilder. Så får bli en midsommar utan så mycket bilder så återkommer jag med dem när supporten löst mobilbloggningen!image

Idag är det i alla fall midsommar. Jag och älsklingen firar som sagt på varsitt håll eftersom jag inte kände för att hänga i Stockholms innerstad en midsommar – som resten av Sthlms befolkning ungefär ;)

Jag är ute i vår sommarstuga med föräldrarna och om en lite stund kommer släkten med familjer! Alltid trevligt och en tradition jag verkligen uppskattar!

Vaknade till detta midsommarväder, svensk sommar i ett nötskal!

 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.