Mellandagsrean – trevligt och trångt

26 december, 2016

Jag har tillsammans med en hel drös andra svenskar hängt på mellandagsrean idag. Efter en sedvanlig sovmorgon, lite slappande i min nya fåtölj (love it!) så bar det i alla fall iväg till Västerås efter lunch. Vi hade bestämt oss för en dag på Erikslundsshoppingcenter, och till och med Daniel var taggad. (Nåja, hyfsat i alla fall! Han sa att det var trevligt)

När vi kom dit var parkeringen full med bilar, vilket inte var så förvånande. Mellandagsrean har ju en tendens att dra ganska mycket folk. Väl inne i Erikslund möttes vi av ett hav av människor. Jag ställde mig genast frågan om det här var trevligt, eller enbart trångt. Efter några timmar där kan jag väl konstatera att det var trevligt & trångt. Men tror att vi dök upp i värsta ruschen, för sen lugnade det sig.

Jag hade egentligen bara en sak på agendan och det var att kolla om en Ilse Jacobsen klänning som jag prövat var på rean. Och det var den, men var tyvärr slut i den storleken jag ville ha. Så det blev billigt.

Jag inhandlade däremot två stycken toppar på Vero Moda. En typ alggrön och en röd. Jag har haft modellen sedan tidigare och vet att den är bra under kavajer till jobbet. Topparna har lappar på sig som det står Iron to shape på, ironin när de som hänger framme är grymt skrynkliga. Jo tack, de behöver strykas.

Sen hittade jag även en skjorta i mörkblått från Lee. Den satt riktigt bra på mig och alla storlekar fanns kvar att välja bland . Troligen satt den inte så bra på någon annan. Vilket verkar logiskt eftersom inga skjortor sitter bra på mig i vanliga fall. Så den blev det.

Mellandagsrean - dagens köp

Sen tog vi en sväng på Media Markt för att inspektera Sonos-högtalare, som står på vår inköpslista framöver. Bra ljud i huset – som jag längtar!

Sen avslutade vi shoppingrundan med ett varv på XXL för att inspektera dubbskor. Jag var nämligen på jakt efter ett par Ice Bugs för att kunna löpträna här ute i skogen  utan att halka omkull. Sverige på vintern i vanliga löpskor är ju sådär. Hittade ett par Ice Bugs som jag testade, men hittade även de Asics Gel-Fujisetsu som ni ser på bilden. Ice Bugs är ju ett välkänt märke när det kommer till vinterlöpning. Asics visste jag faktiskt inte att de hade några.

Efter att ha testat både Ice Bugs och Asics så föll valet på Asics Fujisetsu. Jag springer alltid i Asics Gel Kayano (pronerande löpsteg) annars och den har bra passform för min fot, lika så Fujistsun. Däremot så kändes Ice Bugen vinglig på min fot – som att både tyget var för mjuk och sulan för smal. Så det blev ett par Asics till som sagt. Hoppas få möjlighet att provspringa de i veckan. Kanske redan imorgon!

Hoppas att du också hittade något skoj på mellandagsrean om du var där! (Annars hoppas jag du hade en skön dag hemma med julmys!)

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.