MaskinExpo dag 1

26 maj, 2016

MaskinExpo dag 1 – kallt som fan! Alltså vad hände med vårt underbara sommarväder? Med de typ 30 graderna som var när vi började rigga montern i tisdags morse? Idag var det jag och ett ganska stort gäng säljare som hängde i Certex-montern på MaskinExpo, och jädrar vad kallt det var! Det var som att ett stort blött moln lagt sig över Stockholm. Det var det där klassiska svinkalla regnandet som liksom drar sig in i märgen. Men jag måste faktiskt ge ”mina” säljare tummen upp för bra kämpat idag! Trots riktigt shitty väder så var de ”goa och glada”.

Vi lyckades dessutom dra ganska mycket folk till montern tack vare vår spelmaskin. Vi hade en ”släggmaskin” i montern, ni vet en sådan som man ska slå så hårt man bara kan med en slägga på en platta och så får man ett poäng. Starkast vinner ett fallskyddskit. Kommer du förbi på maskinexpo och prövar?

MaskinExpo 2016

MaskinExpo 2016 – Montern drog lite folk trots vädret!

Men vid 16-tiden hade alla besökare frusit ihjäl och dragit sig hemåt, så vi gjorde det samma. Burrigt och kallt så vi tackade för oss och gör ett nytt försök imorgon! Håll tummarna för bättre väder.

Så jag åkte hem och gjorde en ”rensa kylskåpet rätt” bestående av kamutvete och en kräftstjärtssås. Lyxigt för att vara ett hopkok.

Kamutvete med kräftstjärtssås

Kamutvete med kräftstjärtssås

Sen läste jag Jens Lapidus bok Vip-rummet i soffan medans Daniel spelade med sina kompisar. Vi avrundade kvällen med fruktsallad.

Fruktsallad

Fruktsallad

Hörrni, imorgon är det fredag!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.