Listan om mig

6 mars, 2016

Listan om mig – ska alltså ha cirkulerat runt bland ”nästan alla bloggar” under hösten enligt säker källa, alltså Sandra Beijer. Så det är väl bäst att jag också fyller i den, lånar den alltså från Sandra Beijer – Nio till Fem.

Hur gammal är du?
Enligt Camilla väldigt gammal.
Känner mig ofta som ungefär 4år.
I passet 27 år.

Hur gammal känner du dig?
Öhm, ja alltså det beror på, enligt ovan ganska ofta som 4 år när jag vill lägga mig ner på golvet och skrika – jag vill inte! Dumma dig!
Vissa dagar som typ 50, som när jag här om dagen hörde kidsen på fotbollsplanen spela ”All or Nothing” eller öhm kvitt eller dubbelt som mina föräldrar hade sagt…
Andra dagar som 18 när jag vill gå ut och festa och alla andra hellre vill vara hemma och typ dricka lagrade rödviner, lägga pussel och lyssna på melodikrysset. Kom igen liksom!

Vart bor du?
I en stockholmsvit två i Täby med världens finast (och mest konstiga) sambo och våra dammråttor!

Vad har du gjort idag?
Idag är det söndag, egentligen borde det varit sparring. Men vi är fortfarande förkylda här i huset så det blev ett besök till föräldrarna i Eskilstuna istället. Mamma bjöd på entrêcote och potatis i ugn och sallad på belugalinser – yummy. Har även passat på att köpa en stor kaffe på donken! (Viktigt att det är en stor, annars är den för låg för att man ska få tag på den i mugghållaren i bilen, mycket viktig detalj!)
Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?
Det här är inte helt lätt. Men om vi pratar stockholmsvinter så säger jag Sommar alla dagar i veckan! Vår går fetbort för jag är pollenallergiker och det mest kliar i näsan i några månader. Fint och så, men nej, inte vår. Höst är också fint, i typ en kvart, sen regnar det och är ruggigt kallt och deprimerande beckmörkt så nej, inte höst. Stockholmsvinter – se höst. Däremot Luleå-vinter, där kan vi prata härliga vackra, mysiga, kalla, krispiga, snöiga, fluffiga vintrar! Där kan den nästan vara ikapp sommaren. Men jag säger trots det sommaren. För på sommaren kan man bada! Och bada är bäst! Och på sommaren kan man ha kortbyxor och linnen. Det är najs! Och grilla! Och käka glass – fast det kan man faktiskt göra när man vill! Bara så ni vet!

Är du beroende av något?
Kaffe! Helt klart kaffe. Inte som att jag behöver ha det på morgonen för att bli pigg, eller jo, lite kanske. Men mest att om jag glömmer bort det så kommer jag på det framåt eftermiddagen när jag får ont i huvudet. Typiskt dåligt…

Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?
Bali! Det är mitt drömresemål just nu. Att åka typ 4 veckor till Bali, bo i en bungalow, dricka kokosvatten direkt ur nöten och spendera timmar i vattnet på en surfbräda. Det livet verkar så härligt – pretty please!

Vad är du på för humör just nu?
Just nu alla på en gång tror jag. Trött, pigg, glad, rastlös, spänd, avslappnad, lite av varje.

Vilket är ditt favoritgodis?
Oj, det här är SÅ svårt! Men jag är ju en junkie för Bubblizzar. Vilket väl också går ungefär hand i hand med min ålder under punkt 2…

Vilken är din favoritaffär?
Det är också svårt. Om alla affärer utom en skulle försvinna så skulle jag ju behålla typ en ICA eller nått, man blir liksom så hungrig annars. Om vi istället förutsätter att frågan handlar om någon mer shoppingaffär så skulle jag nog säga Stadium. Oavsett vad jag ska shoppa så hamnar jag liksom alltid på stadium och ”bara behöver ett par shorts och ett nytt linne till”. Dessutom så har de snygga casual kläder också och utbudet med träningskläder bara växer!

Är du en morgon- eller kvällsmänniska?
Haha – oj, den var verkligen inte svår! Kvällsmänniska – deluxe!

Har du blivit sydd någon gång?
Nej tänkte jag säga, men jo, det har jag faktiskt. Jag opererade bort visdomständerna när jag pluggade på universitetet, typ 2010-2011 kanske. Två av fyra visdomständer hade bestämt sig för att växa horisontellt istället för vertikalt, så de fick opereras bort istället för att dras ut (som de andra två), så då sydde de faktiskt om jag kommer ihåg rätt. Men var ju ganska bedövat och inga stygn jag såg direkt.

Vem gjorde senast något extra speciellt för dig?
Det måste nog vara Daniel någon av gångerna när han samlar ihop alla delar av mig, när jag får hets och blir tokledsen över saker som jag ibland inte ens har någon aning om vad det är <3

Är du blyg?
När jag träffar nya människor – ja.I jobbdiskussioner – nej. Med folk jag känner – nej.

Vad heter du i andranamn?
Kerstin

Vill du gifta dig?
Jo men det vill jag nog någon gång!

Har du något smeknamn?
Ju, Julle, Joulia, för länge sen Ceasar… och B.

 

Listan om mig

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.