Leverantörsmöte och träning

20 oktober, 2015

Vaknade av klockan helt sjukt trött i morse. Och förvirrad. Varför? Jo för att min kära sambo är lite knasig och ville helt enkelt sova ”upp och ned” igår – så vi låg med fötterna mot huvudänden och kuddarna i fotänden. Gick ju bra att sova så. Men när klockan ringde vid fötterna och man vaknar förvirrat upp – då var det lite samma känsla som när man vaknar på ett hotell ibland och undrar var man är. Men jag var ju inte så långt bort. Bara åt fel håll.

Trött som jag vet inte vad gick jag upp till ett ganska tomt kylskåp som fick bjuda på Scramble eggs. Konstaterat att det är rätt gott på morgonen, liksom mer mättande på något sätt. Kör 2 ägg och 2 dl äggvita (6 äggvitor) vilket ger ”mycket ägg” men lite kalorier. Inget jag äter varje dag – men det är gott. Äggvita på dunk ser kanske inte så fräscht ut, och skulle inte bara äta det, men uppblandat med vanliga ägg är det riktigt bra. (och till maränger måste det ju vara super!) Äggröran har en tendens att släppa ifrån sig lite vatten så gäller att ta av den i tid för att den inte hamnar i ett vattenbad.

Sen blev det iväg till jobbet. Möte med en leverantör på förmiddagen och gemensam lunch på Pomodorini – den pizzerian är faktiskt riktigt bra, inte bara för pizza. Eftersom den ligger nära jobbet käkar jobbet ofta lunch där, inte jag så ofta då jag mestadels har matlåda – men när jag inte har det blir det Pomodorini (även kallad Tomaten). Deras sallader är super – mycket protein i varierad form t.ex som dagens sallad som är min favorit – Avokadosallad: Handsklade räkor, skinka, avokad (en hel), champinjoner, ägg (ett helt) , citron och sen basen körsbärstomater, gurka och grönsallad. Och grönsalladen blir nästan alltid kvar då det är mycket mat. Och man slipper torr pasta eller pestdressingar med nötter som jag inte kan äta. Finns med parmaskinka, med kräftor, salami etc och man får ändra som man vill – mycket bra! Sen kan jag även rekommendera deras pizzor som jag och Daniel har käkat några gånger på kvällen efter lite prövande runt om i Täby så var konstaterandet att Pomodorini har bäst pizza!

Eftermiddagen bestod i att nästan få klart fallskyddskatalogen – äntligen!
Sen blev det hemåt med paraplyet i mörkret – usch nu är det verkligen höst, snart stockholmsvinter – I don’t like it. Luleåvinter, gärna – stockholmsvinter, blä! Väl hemma blev det lite frukt för att försöka peppa lite inför träningen.

Untitled

Gick dock sådär – var så fruktansvärt oppe att gå och träna. Men hoppade ju över thaiboxningen i söndags för att vila  och jag kände för att göra exakt samma sak idag. Men kände att jag bara försökte skjuta på träningen, för jag vet ju att det är roligt när jag kommer iväg. Kände mig mentalt slagrädd och ville inte gå dit. Var superfröt och trodde typ jag höll på att bli sjuk. Tyckte synd om mig själv i soffan. Bytte i alla fall om. Tyckte ännu mer synd om mig i sängen en stund. Satte på mig skorna, typ bröt i hop när Daniel frågade om jag skulle på träningen, tryckte på hissknappen och tänkte att nu går jag dit. För det blir ett moment 22. Jag mår dåligt av att jag ”måste” göra saker när jag kände att jag behövde handla och ville ta det lugnt. Men jag mår också dåligt av att stanna hemma för då tänker jag att jag ”borde ha tränat” och då kommer jag ändå inte njuta av att ta det lugnt. (Vilket jag ju bestämde mig för i Söndags och faktiskt lyckades med!) Så jag tog mig iväg till träningen och det var ju rätt beslut. Så rätt beslut! 15 minuter in i träningen glömmer man att det var synd om en och man njuter av att röra kroppen – och inte behövde väl jag vara slagrädd idag. Sjukt att det går så fort. Hoppas att jag slipper övervinna samma mentala barriär på torsdag. Kom igen Julia du vet ju att det är skoj när du väl är där och att det är de dagarna som känns sämst som man behöver det mest. Och de dagarna när det känns sämst innan som det känns bäst efter. Tack Combat för att ni vände den här kassa eftermiddagen till en bra kväll! Sen blev det hem och käka kålpudding (från den frysta vitkålen som Mamma talade om för mig att det inte skulle gå att använda, men jo du, fungerade perfekt att woka och sen göra kålpudding av! Om man inte testar får man inte veta.) Untitled

Sen blev det en kopp thé i soffan.

 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.