Långhelg på Stenungsbaden

3 juni, 2016

Vid lunch gav vi oss iväg från Stockholm mot Göteborg. Vi svängde förbi Eskilstuna för att möta upp Mathilda och Eric. Sen begav vi oss ut på vägarna mot Göteborg, eller närmare bestämt Stenungsund och Stenungsbaden Yacht Club. Efter några timmar i bil och korv, glass och kaffestopp halvvägs kom vi fram vi sjutiden till Stenungsbaden.

mot göteborgstenugnsbaden yacht club
Väl på plats checkade vi in och gick sen en liten sväng runt hotellet innan vi slog oss ned i solen med varsin Whiskey sour. (Jag blev lite inspirerad på förra Yelp eventet!)

whiskey soir
Som ni ser tillämpade vi studentkunskap 101 – varannan vatten!

Efter att min lunch på grund av mycket på jobbet endast bestod av en väldigt grön smoothie (dock med mycket innehåll), kände jag av en endaste whiskey sour. Efter det var det dags att byta om och gå ner till restaurangen där vi bokat bord.

Skaldjurscocktail till förrätt.
Kummel med risotto (som var mer som ravioli) till varmrätt. Varmrätten var ett ovanligt val för mig, men i 30 graders värme kändes fisk lagom tungt.

Sen gick vi lite mer och jag och Daniel hittade ett obstical race i skogen som vi lekte lite med (OCR med handväska och långklänning – well it worked) Så är det om man suttit still hela dagen.

Ny sova och imorgon sovmorgon, hotell frukost och sen Håkan Hellström på Ullevi som resten av Sverige!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.