Långfredag och kärlek

18 september, 2015

Hej! Bättre dag idag! Mycket bättre dag idag. Och nu är det ju typ helg!

Fredagen började med en tung morgon. Att somna efter halv ett gör en lite seg på morgonen. Men det var bara för tråkigt att gå och lägga sig. Så halv ett fick det bli. Väl på jobbet var det verkligen full fart hela dagen. Och det är de dagarna som är bäst!

Idag var det ledningsgruppsmöte, team Certex, lunch (matlåda som 98% av dagarna), och sen var eftermiddagen inplanerad till förberedelser inför mötena nästa vecka – men det gick åt skogen. Massa småprojekt var tvunget att fixas. 17.30 var jag tvungen att gå för att hinna hem och vända innan träningen. Ingen ro här inte! Alltså en lång fredag – långfredag!

Så det blev Fredagsfys :) Ett litet och kämpande gäng!

  
Och vad tror ni jag kom hem till idag? Världens finaste blombukett, en historia som inkluderade en skattjakt efter ledtrådar. Och världens konstigaste ledtrådar! Daniel åkte till Karlstad idag och det är min födelsedag på söndag så misstänker att det hänger ihop!

  
Kärlek till min älskling som förstår sig på mitt lekfulla jag :)

Efter dusch och att jag fastnat vid massa sociala medier blev det mat vid blombuketten. Lyxig fredagsmat – ost och skinkomelett och citronvatten ;)

  
Nu står förberedelser inför födelsedagskalaset i ugnen!

Sammanfattningsvis – mycket bättre dag idag! Nu kör vi hårt – det är helg!  

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.