Lång-kortdag och träning 

13 maj, 2015

Idag har varit en lång kortdag alltså dagen var egentligen en halvdag. Men då det i min värld är just ”gå upp” som är det tråkigaste brukar jag försöka plocka ut halvdagarna som hellediga dagar – så var även tanken med denna. Men då  agendan innehåller för mycket prylar bestämde jag mig för lite sovmorgon och jobb på distans. Några timmar tänkte jag, men icke, kl 17 stängde jag av datorn och då hade jag inte ens börjat med det som egentligen var planen för dagen. Typiskt dåligt! Så blir nog lite jobb på fredag ändå. 

Efter det blev det en sväng till gymmet med Daniel. Träna rygg stod på schemat. Tungt pass alltså höga vikter och få reps. Men det är så tråkigt emellan setten så jag körde lite planka och situps och mountainclimbers bara för att utnyttja tiden. I min mening så kan man ju inte bara stå och hänga mellan övningarna och seten, det bränner inga kalorier och det är dessutom tråkigt. Så jag letade fram en mjuk matta och underhöll mig mellan varven, funkade finfint!

Efter det blev det promenad till Coop, ligger några km bort, för inhandling av ingredienser till hamburgare! Friscobröd och västgötakloster 10%ost (ska ju vara cheddarost men man får skära i kalorierna någonstans om man ska vara nyttig) säger jag nu och sitter och käkar 70% lindt choklad i soffan (ibland måste man bara, och sjukt fint!) Vädret var ju sådär och vi klarade oss från regnet påväg hem. Men när vi väl var hemma och hade duschat så hade det börjar regna så vi tänkte köra på att steka hamburgare. Men så slutade det regna och jag gav mig på grillen. Uppehållet var dock inte så länge och det slutade med att jag grillade i regnet med bröden inomhus för att de inte skulle bli blöta. Sverige i ett nötskal!

   
 
Gott blev det i alla fall!

  Imorgon ska jag försöka handla lite mer och fylla på kylskåpet. Sen kommer föräldrarna upp och hälsar på, blir nog lite skogspromenad om det är fint väder. Annars får vi se vad vi hittar på. Förhoppningsvis fortsättning på grillandes i bättre väder! Vi hörs!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.