Köttigt lunchpass

20 juni, 2016

Hej Måndag! Och måndag innebär sen ett tag tillbaka lunchpass på Fresh. Det är så skönt att bara komma iväg från jobbet en liten stund och riktigt svettas sönder. Just det passet vi kör nu är så sjukt jobbigt. Jag vet inte om tränaren lyckats pricka in saker som jag inte är van vid, men jösses. Svettades som en lite gris idag haha.

Det var alltså samma pass på lunchen idag som förra veckan. Kötta-Vila, Första varvet: 45-15, Andra varvet 30-10, Sista varvet 20-10. Negativa Chins (håll så länge som möjligt), wall ball, planka med rodd (3kg), axelpress och till sist rodd. Mellan alla dessa övningar kör man en ”off cage” som är olika varje varv, t.ex. strech lår, burpees, mountain climbers, ”kål masken” osv. Ja ni hörde ju detta förra veckan med. Men det är så grymt jobbigt. Jag känner mig verkligen förtjänt av lunch efter dessa pass.

Väl tillbaka till kontoret hann jag precis slänga väskan på stolen innan VD:n kom förbi, kikade in i kontoret och tittade på mina röda kinder och garvade lite. Blöt i håret och högröd i ansiktet, tja jag hade jobbat på bra i alla fall! Sen blev det lunch på sådär 10 minuter och sen möte.

Det är inte helt lätt att passa in en 110 år gammal organisation med ett affärssystem anpassat efter processer som funnits i många år till ett CRM system. Idag stod offert och order på agendan. Det är kul att ha diskussioner med personer som man vanligen inte bollar med. Det får en att förstå hur andra tänker och  hur ens egna tankar framstår för någon som inte är helt köpt på ens resonemang. Det var faktiskt en mycket givande eftermiddag. Jag håller tummar och tår för att vi snart kan ro detta iland!

Den här bilden har inte mycket att göra med varken träning eller karriär, men jag passerar den här busken som blommar varje gång jag går till jobbet. Här om dagen när jag gick förbi så doftade det nyponroser längs hela vägen. Jag är inte mycket för blommor, men åh, doften. Nu är det sommar och snart är det till och med semester! Galet ju!

Nyponros

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.