Körlektion och yoga

25 mars, 2015

Kväll igen. Dagen har bestått av jobb och körlektion. Ska ju ta B96 kort och hade därför körlektion idag – gick bra att köra, backningen är lite tricky och jag behöver träna mer på det.  Men läraren sa att jag ”hade talang” så det får väl tolkas som positivt. Antingen  får jag ta en lektion till – vore nice att hinna gå igenom allting själv innan uppkörningen – annars får jag plugga på ”teorin” och hyra mig ett släp (lätt så klart) på Statoil i helgen och öva. Något av det måste jag i alla fall göra. Usch får alltid prestationsångest av att göra prov, oavsett om det är uppkörning, i skolan, uppsjungning eller något annat test. Jag kan veta att jag kan det men vill så gärna att jag alltid mår dåligt av att göra testen. Vill känna mig säker på att jag klarar det! Efter körningen blev det en sväng till Willys och handla. Den är riktigt bra här – är bara väldigt speciella grejer, och grillad kyckling, som de inte har, annars finns nästan allt. Skulle bara handla lite – vi köpte några saker när vi gick på en långpromenad igår, men kände inte för att släpa allting 5km hem sen, så lite mer grejer skulle innehandlas idag. Jag fyllde på ”bassortimentet” det är tydligen ganska brett hos oss!

  Men bortsett från någon öl, och en gammal vällagrad hamburgerdressing (och 2st Lindt 70% kakao, som blivit vår räddning, smält till frukt, på helgen) så ser det väldigt nyttigt ut. Man blir vad man äter!

Jag tycker verkligen inte att det är tråkigt att handla – tycker det är lugnande att gå runt bland hyllorna och få välja vad man vill äta i veckan – ännu mer utmaning nu när det ska vara nyttigt och jag dessutom börjat kolla energiinnehållet samt makron mer än jag gjort förut. Innehållsförteckningen har jag alltid läst då jag inte tål nötter så den har jag rätt bra koll på. Just nu är min största inre debatt angående sötningsmedel Tasty Health gör så himla många spännande recept men mycket är det sötningsmedel i och det är ju delade meningar om det där. Inte nyttigt med socker,  kroppen reagerar ändå på ”lossas socker” , enklare att hålla sig nyttig om man får äta ”godsaker” ändå – mer långsiktigt, men gör det ordentligt – inget socker. Så ja- jag debaterar med mig själv och har på en månad i varje fall inte köpt något sötningsmedel, vi får se!

När jag kom hem blev det kyckling i grön curry och ris (när jag hade kokat det för älsklingen hade så klart missat att det kanske vore bra med ris till – åh, han är inte en mäster kock. Tur att jag tycker om honom ändå!)  sen blev det snabbt iväg till yin yogan och den ”veckliga” påminnelsen om hur stel jag är! Hur böjer man höften – tror min sitter fast!! Jösses.

Sem blev det hem, läsa lite bloggar, duscha och lite kvällsmellis, Thé, riskakor och en passionsfrukt – den frukten är så underskattad, lyfter vad som helst – speciellt en fruktsallad.

Snart är det fredag igen – vad händer med veckorna?!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.