Klättring och hjort

22 september, 2015

Idag började konferensveckan. Säljkonferens med innesälj och inköp. Dagen började med telefonmöte på kontoret och fortsatte sedan med upphämtning av folk på centralen och lunch på Globen – en gigantisk ceasarsallad. Mums! Caesarsallad kan vara den godast salladen ever – speciellt när den är bra gjord! Stekt potatis och kött kändes inte det minsta lockande – kyckling och knaperstektbacon med romansallad är skiten!

Sen bar det av på utbildning om fallskydd och pröva-på-klättring med industrifokus. Jag hade ju dock redan gjort det – så blev datorjobb istället och förberedelser av presentationer inför nästa konferens.

  
Sen blev det vidare mot fågelbro för incheckning  och middag. Råkade dock missa avfarten mot Värmdö i söderledstunneln (gps:n tappade ju täckningen) och behövde således åka ända till Telefonplan för att vända och hamnade då i kön ut från stan tillbaka och resan tog väl 1 1/2 timme istället för 45min. Kul jul! Men man lär sig hitta eftersom – nackdelen med att vara relativt ny i en storstad och förlita sig på gps:n. Hade tänkt träna när jag kom fram, vilket jag också gjorde men det blev väldigt intensivt. Men 15min på löpbandet med 10-13,5 i hastighet gjorde en ordentligt svettig och kändes skönt inför kvällens middag. Att checka in 18.35 och hinna träna, duscha och byta om och sedan bara 5min sen joina de andra i baren 19.05 måste jag säga var bra jobbar av mig! Kvällen blev dessutom alkoholfri vilket känns bra. 6dagar konferens och missad träning känns som en dålig kombo tillsammans med alkohol – så får bli lugnt på den fronten.
Middagen blev:Löjrom och Västerbottenpaj, hjort med något gott mos, och en chokladig efterrätt (fick samma fast nötfri – när händer det liksom!) glassen till var underbar typ en sorbet med frystorkade jordgubbar i – mumma!

  Kvällen avslutades sen med biljard och stämningen var riktigt god! Kul!
Nu sova! Tidig morgon imorgon!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.