Kavaj och boxningslindor

24 oktober, 2017

Kontrasten är hög när man hoppar mellan kavaj och boxningslindor. Kontrasten är också alldeles, alldeles underbar – som Askungen hade uttryckt det.

Efter en dag sittandes framför en dator. När man riktigt känner hur axlarna har dragit upp sig till öronen är det så skönt att bara få slå ut energin och röra musklerna. Sen att boxningen också innebär att man drar upp axlarna till öronen är en annan sak. De blir åtminstone varma! Som idag när jag verkligen känner att huvudvärken är påväg pågrund av sittande och massa spänningar. Den dagen när man liksom inte orkar ta sig iväg och träna. Det är fasiken då det är som bäst – typ alltid!

Så nu sitter jag här på kontoret klockan 19 för att vänta på träningen. Trots att jag hade kunnat burra ner mig under en filt hemma i soffan och sett det fyrtioelfte avsnittet av How I Meet Your Mother. Men nej – idag ska jag träna, där med basta.

Så nu ska jag linda händerna i boxningslindor och visa världen hur hård en marknadschefs raka höger faktiskt kan vara. Over and out!

Kavaj och boxningslindor

0

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply pilla 24 oktober, 2017 at 21:39

    Kör hårt! Tycker träningen oftast känns allra bäst när man verkligen släpat sig dit och genomför trots att filten och serien lockar.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.