Kampsportshälar och löpning

24 juli, 2015

Reunion med Camilla idag efter flera veckors thaiboxnings uppehåll. Fast idag blev det inte thaiboxning utan bagel på Espressohouse i Täby Centrum. Någon form av brunch då det blev yoghurt och hallon till frukost och mackan på Espressohouse några timmar senare. Och en mumsig latte förstås. Blev lite snack om söndagens avresa, växling av pengar och inhandling av solskydd.

  

På söndag sticker vi alltså till Hosegor i Frankrike för en vecka Surfing och Yoga. Ska bli skoj! Och förhoppningsvis lite påfyllning av soldosen som inte riktigt varit adekvat i Sverige i år. Min ”policy” är annars att inte åka utomlands på sommaren – det är ju liksom den enda tiden som Sverige är varmt och skönt. Varför åka då? Då spar jag hellre någon vecka semester och åker utomlands i november när Sverige är grått och trist. 

Efter shopping blev det löpning. Milen i spåret – ganska tungt efter semesterdagar, 5.51 var inte en höjdartid, men skyller på en akut kisspaus i skogen då kaffet gjorde sig påmint (paus på Runkeeper men blir ju alltid lagg) och att de grävt upp halva spåret för att ”plantera” ny belysning. Och sen var det ganska varmt vilket alltid gör att jag springer lite segare. Men skönt att få snöra på sig skorna och ta ut sig igen!

Sen när jag kom hem hittade jag den här:

  
Man vet att man har kampsportsfötter när man precis sprungit milen med en ordentlig sticka i hälen och inte ens märkt det! Dessutom lär jag inte fått den idag utan typ i tisdags när jag gick barfota i Loftahammar. Fick dessutom verkligen gräva ut den – nej gjorde inte ont – kampsport fötter är härdade. Smidigt!

Dagens kvällsmat var simpel – men var faktiskt inte alls sugen på något annat tungt!

  
Nu blir det Ant-Man med lite kompisar och Danne på Sergel. Nattbio – för en kvällspigg!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.