Kajlunch och Forankramöte

10 juni, 2015

Gööteboorg (hör ni fina dialekten) var det igår, och idag alltså. Flög ner igår morse till Landvetter. Det var jag och säljchefen som flög ner igår morse och spenderade förmiddagen på Göteborgskontoret – pratade lite upplägg, prissättning och allmänt försäljningssnack och rättade lite i katalogen. 

Sen blev det lunch med kontorschefen ute på bryggan utanför Semcon. Härligt! Kolla lunch-utsikten! (Sallad med röktlax, var gott!)

  
Efter lunch åkte vi till Forankra och träffade ett gäng av deras chefer och diskuterade lite gemensamma möjligheter och utmaningar. Vår VD kom också ner från sitt besök på vårt kontor i Varberg och joinade oss vid 16.30 – där efter blev det ännu mer diskussioner och strax efter sju gav vi oss i väg för att irra i stan en stund. Efter många felkörningar hittade vi i alla fall till slut fram till hotellet. Sa att jag var medlem och efter många om och men hittade de mig i systemet trots att jag inte hade kortet med mig – vilket företag kan inte söka på personnummeret idag? 

Sen blev det mat igen – middag med gänget på en Mexikansk restaurang som hette Puta Madre . Riktigt bra! Råkade beställa en vegitarisk rätt. Det händer väldigt sällan, men menyn var så tillkrånglad med mexikanska ord att jag inre förstod att den var vegitarisk. Men visade sig vara en hel stor anchor chili och inbakat i den var det ost. Serverat med ris och black beans röra – jätte gott! Jag fick också smaka en riktigt god tequila – ja – den var god. Typ som en fin whiskey eller grappa – smakade gott! Och till den var det sangrita nej inte sangria utan sangrita, fick ett glas med ca 2msk med någon form av tomatjuice som skulle drickas till tequilan och tomatjuice är ju också riktigt läskigt. Men den var också riktigt god och visade sig innehålla huuur många ingredienser som helst! Men den och en öl blev kvällens enda alkoholintag så det var skönt. 

Del av hotellrummet:

  

Ganska trött tjej efter många timmar diskussioner.

 

Så gårdagen var käka och snacka och inte många minuter i solen, vilket var lite synd. Var inte i säng förrens 01.30 heller (hann med lite armhävningar och situps innan läggdags) så blev inte så många timmars sömn. Men var hyfsat pigg ändå på morgonen – och hotellfrukosten var fin!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.