Junis sista suck och Tobbe-pass

30 juni, 2015

Idag är det Junis sista suck – för imorgon är det Juli. När man var liten vad härligt Juni var. Sommar, sommarlov, skolavslutning, blommor i håret, bada, pavlovatårta med jordgubbar som fika med mamma och mormor på skolavslutning, lata dagar på landet. I år har Juni gått så himla fort. Över lag går ju tiden så himla fort nu. Jag vet att man blir äldre – men jag tror väldigt mycket att det har att göra med att man jobbar också.

Jag undrar om de som arbetar med sina egna företag, som är mer ”fritidsvänliga” som PT, bloggare eller författare, om de hamnar i samma 8-17 hjul? Det vore ju så skönt att ha ett jobb där man liksom inte kände något behov av att ”gå till jobbet” på samma sätt. Jag tycker att mitt jobb är spännande och det finns väldigt mycket utmaningar att ta tag i – men det är så väldigt mycket kontor och skärm. Det behövs nu, och det går ganska bra – men jag är fortfarande nyfiken på vad ett mer författarlikt jobb skulle innebära. Kanske skulle kläcka någon grym bokidé! Skriva har jag ju alltid älskat – även om jag inte är någon höjdare på att stava. Sådan tur är finns ju Word och autocorrect ;)

Efter jobbet idag blev det thaipass, ett Tobbe-pass, alltså riktigt jobbigt, men riktigt skoj. Vi körde lite mitsträning där mitshållaren först höll för krok,rak och sedan skulle man trycka in mitshållaren i väggen och köra knän – motsvarande hur det kan bli i hörnan om man kör match. Sen vände man på steken och man fick själv backa in mot väggen och samtidigt slå raka mot mitshållaren, för att sedan när man kommit nära väggen gå in för clinch och dra runt mitshållaren och sen några knän mot väggen. Efter X-antal knän var man rätt trött. Men knän är nice – tror faktiskt att low kicks, knän och clinch kan vara min grej. Är inte så förtjust att kramas i clinch, men jag är rätt stark och tror jag skulle ha rätt bra chans där – speciellt om jag får in lite bättre knän i clinch.

Sen blev det hemmåt – duscha och käka pulled chicken som jag gjorde här om natten (kom på de typ kl 23 i söndags, tur att det är en snabbvariant) tillsammans med tortillabröd och grönsallad. Det sägs ju att man ska äta mycket grönsallad så jag körde hårt på det. Spenat gör en stark:

  
 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.