Instagram Stories – det nya svarta

4 augusti, 2016

Jag börja morgonen med att höra på radio att ”alla vi över 25 inte förstår hela grejen med snapchat” men att vi bör lära oss för att hänga med på nästa tåg. Och ja, jag kan väl hålla med om att Snapchat inte klickade direkt med mig. Men å andra sidan är jag löjligt kär i ny teknik och alla möjliga sociala medier. Så jag kontrade radiokommentaren med att direkt ladda ner Periscope, som de också snackade om. Snapchat har jag, och använder. Nu har jag sett en sushimiddag live på Periscope med!

Men… åter till temat Instagram Stories. Dök upp här i tisdags. Alla testade, alla ville leka och ja måste säga att jag fastnade. Idag prövade jag ProPud Blueberry Muffin, jag kände att det var en viktig grej. Dock inte så viktig att jag ville Instagrama den (kom igen, det var liksom en proteinpudding – ingen diamantring…). Däremot kändes Instagram Stories som gjutet för ändamålet. Instagram Stories känns som det nya svarta!

ProPud - Blueberry Muffin Instagram Stories 1

Untitled

Ja, som bilderna antyder så var Blueberry Muffin, helt okej, men lite väl kemisk för att vara supergod. I kylen väntar en vanilj och den vanliga choklad. Vanilj har jag inte testat (har liksom sparat den för ”rätt tillfälle”) men tänker mig att den är som en crème brulée typ. Såg att det kommit några nya nu typ lemoncake – looking forward to that!

Alltså anledningen till proteinpuddingen på kontoret är för att jag måste göra någon slags förändring i mina matvanor nu när jag börjat jobba och pendla. Gå upp klockan 06.00, käka lite yoghurt och bär, åka till jobbet, käka en frukt vid 10.00, käka lunch vid 12, käka en frukt vid 15 och i bästa fall käka kvällsmat vid 18.30. Det håller liksom inte. Ett ynka äpple mellan 06.15 och 12, typ 6 timmar, jag dör! Just nu kör jag lite åter till vardagen efter semestern så har varit rätt bra med lite indrag på matsidan. Fanns ju minst sagt några skivor bröd att ta ifrån haha. Men bara några dagar med vettig mat (läs typ inga kolhydrater och massa grönsaker) har gjort att jag känner mig rättså tillbaka där jag var innan sommaren. Så funderar på att införa min vanliga hårda macka på jobbet istället vid typ 10, eller typ en kvarg eller så, så jag får något att leva på. Sen behöver jag något mer än en frukt på eftermiddagen också för att inte min stackars sambo ska få jättemycket skäll när vi åker hem – eftersom arghetshets är resultatet när jag är hungrig (medvetet eller omedvetet). Så får nog försöka bli lite mer småmål utspridda över dagen istället och kanske inte fullt så mycket på lunch och middag. Tål att tänkas på.

Den här tacosalladen till kvällsmat var inte helt fel. Tänkte att jag var tvungen att slänga på mycket grönsaker för att bli mätt och jag kan säga att tacosalladberget gjorde mig helt klart mätt. Bra middag!

Tacosallad
Hur lägger ni upp era måltider under dagen? Berätta! :)

 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.