Högsta modet på mina byxor!

27 april, 2016

Jag kan ju inte påstå att jag brukar ha högsta modet på mina byxor. Men se – ibland händer det!

Idag när jag gick igenom några butiker påväg hem efter ett möte så stötte jag på dessa Replay jeans, på JC.

Untitled
Det som gamlingar och min kära sambo tycker är SÅ konstigt, nämligen färdig slitna jeans, dessa då även lappade och klara. Snygga tycker jag. Men, även väldigt lika de här jeansen.

UntitledOch de här jeansen är då ett samarbete mellan mig och den utom ordentliga kläddesigner Kerstin L. aka min mamma. Jag har då stått för den mest krävande delen, nämligen att totalt slita ut de här nudie-jeansen. Ja precis, på alla de ställena där de sitter lappar. Kerstin har sedan designat på lagningslappar och vipps. Toppmoderna byxor. Helt egendesignade. Och vet ni – sjukt miljövänliga vid det här laget. Och cost per use lär vara rätt bra också. Och det bästa av allt. De är sjukt sköna nu!

Det bra med att ha en mamma som tycker om att sy och kan laga det mest är att kläder håller i en evinnerlighet. Det sämsta är att kläderna håller i en evinnerlighet – så man ”får” aldrig köpa nya. Jag har många gånger tänkt att ”jag köper den där HM tröjan så kan jag slänga den och byta ut den sen”. Men det händer liksom aldrig. Jag kan inte slänga massa kläder, inte när de håller. Inte när jag väl blivit kär i de. I och för sig knappt när jag inte ens gillar de – köpt är köpt liksom.

Vilket är ditt favvo plagg som aldrig tycks försvinna ur garderoben? 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.