Heldagsträning och grillad kyckling

31 maj, 2015

Idag har det varit Muay Thai för hela slanten! Det var terminsavslutning och ”träningsläger” (ingen förstår varför det kallas läger…) vilket innebär träning från 12-15.30. Jobbigt, roligt och peppande! 

Vi fick lite rast och jag och Camilla passade på att ta en skakig groupie: 

 Tack för lånet av bilden Camilla :) Man blir lite skakig efter 1.5h Thai ;)

Det var teknikträning innan lunchrasten – mycket mits och feedback från tränarna. Efter rasten (och groupien) så var det mer sparringfokuserat.  Fick köra med en fullskyddsutrustad Tobbe i ringen och ligga på 100% – riktigt skoj – riktigt jädrans jobbigt!  Nu är sommar avgiften inbetald också så nu blir det Thai hela sommaren! :) 
Skapligt slut blev det hem och duscha och käka. Prata lite med mamma i telefon – var ju faktiskt morsdag! Och sedan blev det anmälan till Nike Women 10km Stockholm – just nu är vi bara 2 men vore kul om vi blev ett Combat gäng! Sen snackas det Tough Viking på klubben – 1,5mil och massa hinder – vore ju skoj men 1,5mil det är långt och hinderna är nog skapligt jobbiga där emellan, ah får suga på den lite mer.

  
Efter lite slappande blev jag hungrig igen och kvällen bjöd på grillad kyckling med potatis och rödbetor i ugn, såg jättefint ut på tallriken, men det tog jag ju så klart inget kort på! On Da Grill ;)

Imorgon är det jobb som vanligt så dags att langa in handduken för idag tror jag. Förresten här är gårdagens inköp:

   

 Nu väntar jag bara på shortsväder och på fredag!
So long!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.