En tur med motorcykeln

22 juni, 2016

Solen lyste och kontoret var fruktansvärt varmt så en tur med motorcykeln kändes lockande efter jobbet. Inte lika lockande var det att hoppa i hela skinnstället, det blir rätt varmt. Ännu varmare blir det när man sedan måste tanka efter att ha kört ungefär 200 meter och alltså får gå av cykeln och stå i värmen i skinnstället. För att sedan avsluta tankningen med att efter ungefär 100 meter stå och vänta vid rödljusen i solen och sedan puttra ut lite lugnt från Täby. Jag kan säga att första 90-sträckan satt fint idag! Första riktiga vindpusten på hela dagen – gu’ vad härligt.

Har letat lite bra MC-vägar runt Täby och hittat några innan, men nu kände jag för att leta rätt på något nytt. Så googlade lite men det är svårt att hitta något bra. Däremot hittade jag efter ett tag SMC’s ”1000 mil MC-vägar” där man i alla fall kan få ett hum om vilka vägar som är lämpliga att åka motorcykel på. Därför blev det en sväng via Arninge, mot Vallentuna, och ut till Kårsta, där jag sedan åkte runt och kunde åka tillbaka hem mot Täbban. Blev ungefär 8-9 mil, perfekt innan middagen.

En tur med motorcykeln

 

Vad som inte gjorde dagen mer kylig var att jag tryckte in ett lunchpass idag också. Så skönt att ha tränat redan på lunchen, börjar gilla det skarpt! Det var samma extremt jobbiga Crosstraining Arena pass som tidigare och svetten bara lackade. Precis som på thaiboxningen igår. Måste ha något att göra med att det är varmt, fuktigt och tjejvecka för såå mycket brukar jag ju ändå inte svettas. Känner mig som en riktig man, ni vet de där som får en pöl under spinningscykeln. Blä. Men å andra sidan så ser och känner jag ju att jag tränat hårt.

Lyckades också imorse innan jag stack till jobbet boka in en tid för besiktning av motorcykeln på Carspect precis här runt hörnet (så skönt att ha nära). De har dock haft lite personalproblem och släpper därför bara tider typ samma dag eller som imorse, en till klockan 07.20 imorgon bitti. Riktigt tidigt att gå upp för en morgontrött en, men också riktigt skönt att få detta avklarat innan flytten. Då besiktningstiden går ut den 30/6 var det också hög tid att lyckas få till det!

Snart är det midsommar! Och vädret ser ut att bli som sig bör – regn!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.