Dubbelpass thaiboxning – alla nivåer

26 januari, 2016

Har precis satt mig i soffan efter dagens dubbelpass thaiboxning, pust. Skönt att få pusta ut en stund. Min kollega på jobbet har länge pratat om att hon borde testa thaiboxning, och det var klart hon skulle tyckte jag. Så idag lyckades vi få till ett pass. Passar ju bra också nu när terminen är nystartad och det är många nybörjare och man går igenom grunderna.

Så klockan 16:46 checkade jag ut från jobbet. Gick hemåt. Slängde in en portion kålpudding i micron medans jag bytte om. Serverade den med pizzasallad och lite rårörda lingon. (Hej överdos vitkål inför träningspasset – men det gick bra ;) 17.30 var det dags att slänga sig ut genom dörren igen för att hinna möta upp min kollega utan för jobbet 17.45 och sedan göra sig redo på Combat.

18.00 var vi redo för ett nybörjarpass, hållt av mina fellow sparringpartners i vanliga fall – vilket ju var lite kul. De undrade vad sjutton jag gjorde där och förstod sedan att det berodde på mitt sällskap. Vi kan ju lugnt konstatera att vi inte var ensamma på passet och det var grymt fullt i salen. Men det brukar tunnas ut vart efter terminen går, precis som på gymmen.

Vi kämpade på bra och det var ett bra pass av Joel och Wille. Jag var positivt överraskad att det inte var så jobbigt som jag minns. Något har jag ju alltså lärt mig och utvecklats inom på 2 år!

Sen blev det direkt upp och köra avanceratpasset där Tobbe kört hårt med fortsättarna då salen var dimmig av allt svettande. Starkt jobbat! Tobbe deklarerade att vi nu började på Fysfebruari och att fys var ledordet för passet. Fysfebruari tänker  jag nu införa som hashtag för jag tycker det var klockrent! #fysfebruari började alltså med ett köttigt thaipass med snabba slag och sparkar redan i Januari. Kul pass!

Sen var jag ganska trött! Yoga i Måndags och två pass thai kändes i mina höfter!

Pusta ut efter dubbelpass thaboxning

Men kul att få pröva på både nybörjarträningen och avanceratträningen idag! Dricker inte speciellt ofta proteinshakar, men den där satt riktigt fint efter två pass. Precis lika fint som mina två spisbröd (pyramidbageriets knäckebröd som jag älskar!) med juledamer till mitt thé här i soffan. Mums!

Imorgon ska jag få mitt Rehab-pass för mina höfter! Wish me luck!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.