Den här vyn och vattnet

11 augusti, 2016

Den här vyn och vattnet – man kan inte bli annat än kär i den!

Den här vyn och vattnet - Daysbyju

Den här vyn och vattnet - Huset
Jag hade tänkt stanna inne ikväll, men bara genom att titta ut genom fönstret på det här gjorde att jag bara var tvungen att gå ut en sväng. Jag gick ner till bryggan, dinglade med fötterna, plaskade med händerna och blundade mot solen.

Sen försökte jag även mig på en hunden och en yogarotation, det jag skrev om igår. Det tar kanske 1 minut. Men det sträcker ut kroppen och det känns nyttigt att vara lite halvt upp och ned när man alltid sitter i en stol på kontoret. Sen traskade jag några steg runt kvarteret innan jag gick hem igen.

Hemma öppnade jag dagens post – nämligen det här!

Öppet vatten brillor och en ny Speedo baddräkt. Här om dagen investerade jag nämligen i ett helt kit med simgrejer – våtdräkt, boj och hela faderittan. Öppet vatten simglasögon och speedo baddräkt
Så nu jädrar ska vattnet utnyttjas även i höst. Även om det nog kommer ta emot lite att hoppa i när det är kallt i luften. Men just det! Det finns ju bastu där nere. Då borde man kunna simma lääänge. Jag som älskar att bada. När jag kände på vattnet idag övervägde jag starkt att gå upp och sätta på mig badkläderna för även om luften var lite kylig kändes vattnet skönt. Men jag hoppade i alla fall över det. Jag öste en båt istället. Den såg ut att behöva det!

Vad jag behöver är sömn – så godnatt och hörs imorgon! Och imorgon är det – jajamensan – freeedag!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.