Den första snön

7 november, 2016

Plötsligt händer det – den första snön kommer!

Den första snön 2016

När solen dessutom bestämmer sig för att bryta igenom molntäcket och glittra mellan snöflingorna. När altanen får ett vitt tunt täcke och tystnaden omringar huset. Då känns det faktiskt som att måndagens val av kontor var helt rätt.

Nu såg jag väl visserligen mest skärmen hela dagen som vanligt. Men den här bilden är faktiskt tagen precis när jag åt snabblunch för att sedan vira halsduken tätt runt halsen, dra ner mössan över öronen och snöra på mig vinterskorna för första gången för säsongen för att ge mig ut på en lunchpromenad. Jag ska erkänna att jag varit dålig på det där med att fånga solljuset mitt på dagen under vintern. Men jag tror verkligen att vi mår bra av det. Så i dag gick jag en promenad på lunchen in det här fina landskapet.

Så länge snön får ligga så tycker jag bara den är vacker. Den gör allting ljusare och dämpar skramlet runtomkring. Men Stockholmsslasket – det klarar jag mig utan.  Så nu håller vi tummarna för en ordentlig vinter i år tycker jag!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.