Champagne och champagne 

20 maj, 2015

Styrelsemötet med bostadsrättsföreningen igår drog så klart ut på tiden. Strax för 23 avvek jag och då var de inte helt klara. Hoppas på kortare möten framöver. Och förhoppningsvis bättre respons från IKANO så vi faktiskt kan göra någon nytta! Så gick och la mig vid 24-tiden och efter 4h sömn var det dags att gå upp då planet från Arlanda gick vid 06.30 och taxin vid 04.50. Släppte av mig på terminal 5 eftersom det var Frankrike jag skulle till. Men där skulle jag ju uppenbarligen inte alls vara (man vet att man reser ibland när man inte ens orkar kolla ordentligt och bara förutsätter terminalen) så det blev en lite promenad till terminal 2, där jag faktist inte tror jag åkt från förut – så det var ju något nytt! Lyckades dessutom utan större problem alls packa för 4dagar i en weekendväska och få lite space över! Improvement! 

Just nu är jag på ett hotellrum i Champagne, Frankrike och kvällen har bestått av några glas  champange och lite Franskt vitt vin och Fois grais (lite överskattat – smakade som att käka smör och gav mig mer ”fett ångest” än smakupplevelse). Men sämre onsdag kan man ha. Vi har varit på leverantörsbesök hela dagen och blev upphämtade på Charles de Gaulle kl 10. Att landa 09.00 i Paris måste anses bra jobbat för en morgontrött tjej! Nu är vi i staden Troy, jätte mysig stad. Och har käkat gott och ska sova över för att sedan bege oss mot Lyon imorgonbitti 3-4h körning sen möte och sen blir det tåg till Paris. Hinner förhoppningsvis uppdatera om morgondagen när jag kommer till mitt hotell i Paris imorgon kväll. Det blir jobba+ledigt på fredag och sen en ledig lördag i Paris för min del, innan jag tar Air France (tack för att jag var smart och inte bokade SAS i och med strejken!) tillbaka till Sverige kl 20 på lördag!

   
      
Nu sova, frukost 06.30 – vill gärna sova mer än 4h i natt! 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.