Bygga mässa och fota snö

21 november, 2017

Första ordentliga snön föll i natt. Vilket inte en människa lyckats missa i sociala medier idag. Bilder, videor och glada tillrop! Jag kunde ju inte vara sämre så det blev snöfoto för mig med! Så härligt med snö ändå!

Fördelen med att bo på landet är att den snö som faller får ligga orörd och fin mycket längre. Så fort jag kom ut till stora vägen var det saltat och blaskigt. Och vinter i Stockholm ska vi inte tala om. Allt gott om huvudstaden, mitt andra hem, men vinter är den fasiken inte bra på!

Precis efter det här fotot bar det dock iväg precis dit – till huvudstaden. Eller ja, till mitt andra, andra hem, Arlanda och SK159 till Göteborg. Väl framme möttes jag också av snö och sol. Vackert. Är ju vanligen inte ett fan av Gbg, men idag var det vackert. Just nu ligger jag i en hotellsäng i Eriksberg, vilket för övrigt också är ett väldigt fint område. Jag har byggt monter. Mestadels själv. Eftersom jag var här 15.00 och de andra inte förrens strax innan 17. Lyckades överrumpla några gubbar genom att rigga vår tross (ni vet sådan man hänger högtalare i i taket på konserter) alldeles själv. Slängde runt lite med den. Men när den sen var 2×3 meter var den lite otymplig att flytta så jag bad om hjälp. Mannen som hjälpte mig tittade förvånat på mig när vi flyttat den och sa ”den såg inte så tung ut”. Jag tror snarare att det skulle tolkas som ”du flyttade ju precis runt den där en massa och det såg ju ut att gå bra, så jag förutsatte att den var lätt”. Men nej. Tjejer är starka också. Så det så.

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.