Borde och storhandling

26 maj, 2015

Alltså det klassiska – jag borde – jag borde ha tränat – jag pallade inte idag. Av någon anledning verkar Daniels trötthet smitta av sig, men kan även vara flängandet förra veckan som satt sina spår. Sprang 9,2km i gårkväll och på asfalt som var länge sen, vilket har satt sina spår i benen som är lite möra idag. Sparringpasset i söndags var också rätt tungt och kanske X-antal timmar promenad i Paris. Kände mig trött och slut och dessutom har jag fått typ en kula/böld/finne precis vid svanskotan (yuck!) som gör ont och jag var rädd att vi skulle få göra situps eller något på träningen. Har haft det förut, men alltid gått bort efter en stund. Nu kändes den större än vanlig så tänkte ”peta lite på den med en nål” vilket inte verkar blivit bättre (konstigt…). Så googlade det igår och man SKA inte googla saker så nu är jag ännu mer äcklad av den och tror typ någon läkar kommer behöva gräva vid svanskotan! Usch! Hoppas att det som förra gången när det enda egendiagnosen uteslutande ledde till var att jag utan tvekan hade fått hiv – så var ju såklart inte fallet och vad lärde vi oss av det? Google har fel – det är säkert bara en vanlig dum finne på ett dumt ställe. Och Sluta googla saker!!! Har i allafall införskaffat en flaska alusolsprit idag och får väl ge det några dagar och se om det går bort. Känns mest obehagligt gör egentligen inte ont – hoppas det ger sig. Har ju trots allt gjort det innan! Så jag struntade alltså i att träna. Ursäkta denna mindre fräscha update – jag är bra på att älta, jag behövde skriva av mig. Och någon kanske kan ta till sig att googla saker är dåligt! 

Så då fick jag ju en kväll över och passade på att storhandla då det var ett tag sedan. Så nu är kylen full med saker igen! Veckan kommer bjuda på lite lövbiff med broccoli, asiatisk lax, något med champinjoner och jag ska experimentera något med aubergine också. Hittade ju en ny favorit med zucchini stekt/wokad i lite olja och vitlök och sedan på med lite japansk soya och lite sesamfrön och servera till kött av något slag. Men nu var det dåligt med Zucchini så blev aubergine – kanske någon gratäng av något slag?! Letade även efter Lindahls nya kvarg med Kokossmak efter att ha läst många rekommendationer om den – men fanns inte. Blev en hallon och sen en liten med persika och passionsfrukt som vi får se hur den smaker. Har sötsakscravings den här veckan! Två  bitar Lindth 70% har slunkit ner idag också – mums och räddaren i nöden. Och lite färska svenska jordgubbar – längtar till sommaren!

  
Imorgon blir det jobba som vanligt, kanske en liten utflykt till MaskinExpo med jobbet – ska byggas monter. Den här kommer i alla fall vara med!

  
Kolla vad grönt och fint det börjar bli!

 Imorgon får vi så får vi se om det blir träning på kvällen, eller kanske promenad om vädret tillåter!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.