Bokrean 2016 – jag skulle bara shoppa lite

3 mars, 2016

Jag har verkligen en kärlek till böcker! Jag tackar min mamma för det som alltid läst för mig när jag var liten. Att böcker alltid varit en viktig del av min uppväxt. Att jag alltid tyckt om att läsa själv. Att jag och mamma hängde på biblioteket, eller bara läste en bok tillsammans på kvällen. Även när jag faktiskt kunde läsa själv, bara för att det var mysigt. Böcker är bra kvalitetstid!

Så nu blev det då återigen bokrea, och jag har faktiskt läst ut alla böckerna jag köpte på bokrean förra året. Förutom Näringsläraboken, som är riktigt tung och inte skönlitterär, men den var inte ens på rea, så den räknas faktiskt inte! Men jag ska läsa ut den, för den är superintressant! Så nu var det dags att fylla på bokhyllan igen!

Bokrean 2016

Jag skulle ju bara köpa några… Men det blev ganska många!

En hög med boklycka!

En hög med boklycka

I år blev det alltså inget mindre än nio böcker som klickades hem från AdLibris. Nej, man kan inte strosa i bokhandeln på Adlibris, men å andra sidan vet jag på ett ungefär vad jag vill ha och i bokhandeln är det alltid urplockat, eller superrörigt och alltid svårt att hitta. Nu slapp jag dessutom bära hem allting så långt. Kändes som julafton när jag fick sms om att paketet kommit idag, jippie!

Så vilka böcker blev det då? En härlig blandning från personlig utveckling, via Stockholm noir, och veggo böcker till preggo böcker och chicklit.

Tänka, snabbt och Långsamt Daniel Kahneman

Tänka, snabbt och Långsamt – Daniel Kahneman

 

Mera Vego (Mat för hela familjen)- Sara Ask och Lisa Bjärbo

Mera Vego (Mat för hela familjen)- Sara Ask och Lisa Bjärbo

Green Kitchen Stories - David Frenkiel och Luise Vindahl

Green Kitchen Stories – David Frenkiel och Luise Vindahl

 

Sthlm Delete och Vip-rummet - Jens Lapidus

Sthlm Delete och Vip-rummet – Jens Lapidus

En vacker dag lämnar jag honom - Maria Blomqvist

En vacker dag lämnar jag honom – Maria Blomqvist

Babyrace och Babyrace På smällen - Katerina Janouch

Babyrace och Babyrace På smällen – Katerina Janouch

Stanna innan du går - Åsa Bonelli

Stanna innan du går – Åsa Bonelli

Jag försöker hitta tid mellan varven att sitta i soffan och njuta av en bok. Det är svårt med allting som susar fram runtomkring. Nu är jag dock mer sugen än vanligt! Hoppas helgen bjuder på några timmar läsnjutning i soffan!

Tack bokrean 2016 för många timmars härlig läsning framöver! Lite utvärdering kommer när jag har hunnit läsa lite. En första titt i Mera Vego gjorde mig positivt överraskad, såg riktigt trevligt ut!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.