Berlin – here we come, eller snart i alla fall

18 oktober, 2016

Det blev bokat tillslut! Jag och mamma sticker till Berlin i mitten av November. Det ska bli superkul. När vi började diskutera resa så var vi ju inne på något varmt ställe. Typ motsvarigheten till förra årets resa till Palma. Vilken för övrigt kan rekommenderas! Sen insåg vi (eller kanske mer korrekt – jag) att tiden med nytt hus, tidigare Japan-resa, mässor på jobbet och önskan om skidresa i vår inte gick att få ihop med en vecka till värmen så, Berlin – here we come, eller snart i alla fall!

Nu återstår det ju då fortfarande att se vad man ska göra i Berlin. Jag har alltid någon slags vision om att jag ska hitta massa idéer och planera inför resor, medans i själva verket blir det alltid på plats som det sker. Då har man liksom tiden, intresset och känner vad som skulle passa. Så jag misstänker att det blir samma denna gång.

Till skillnad från förra gången jag skrev vet vi nu att vi ska bo på Abba Berlin Hotel vilket ligger i närheten av Kurfürsterdamm så nu återstår det bara att ta reda på vad man ska göra där omkring.

Någon som vart där och vill komma med några superbra tips?

Det blir alltså ingen sommarvärme som Palma, men i alla fall en storstadsweekend och det ska bli trevligt. Här kommer ett hattfoto från förra årets Palma-resa som semester pepp!

Mor och dotter i Palma

Snubblade även över den här reklamen som jag tog kort på förra året i Palma. Är fortfarande en av de bättre annonserna jag någonsin sett, så spot on! Grymt gjort Fastighetsbyrån!

Fastighetsbyrån reklam - this evil climate

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.