Bakis och Öland

4 juli, 2015

Som sagt en mycket lyckad kväll igår och anledningen till varför jag mått som jag förtjänat idag. Helt enkelt en tung morgon ;) Men just den här gången var det nästan värt det! Hade superkul och är så glad att jag hamnat i det traineegänget jag gjort, härliga!

Efter en aningens försenad avgång åkte i alla fall jag och Daniel mot Öland kl 14. Efter ett pitstop i Norrköping och sen sedan länge förbestämd Mosbricka. (Jag har aldrig ätit Mosbricka och Daniel tyckte det var dags – men denna var dålig, så får nog göra ett nytt försök) och sedan lyxmat på Donken i Kalmar till kvällsmat så är bakiskvoten uppfylld. Väl på Öland möttes vi av Daniels mamma och en väldigt lycklig Zammy (hunden) och bestämde oss för en kvällspromenad. Som vanligt är vi inte bra på korta promenader så blev väl 1-1,5h promenad ner till vattnen och hem. Men så skönt efter många mil i bil!

   
 Nu ska jag sova! Imorgon kan vi förhoppningsvis njuta av solen!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.