Back to reality 

18 januari, 2018

Efter sol och blåst kommer verkligheten och snö. Sitter i skrivande stund på planet tillbaka till Sverige. Tillbaka till snön har jag hört. Håller bara tummarna för att den ligger kvar. Kanske så kan det bli lite skidor i helgen i så fall.

I vanliga fall är man ju inte så pepp på att åka tillbaka till verkligheten. Men den här gången innebär också att lämna solen att jag kommer hem till min älskling. Vilket ju självfallet känns skönt efter en vecka! 

Insåg att jag har lite att ordna upp när jag kommer hem. Samtal att ringa, saker att fixa och ett gäng med träningskläder att tvätta. 

Det har varit en bra vecka på Playitas. Många pass, fin träningsvärk – inte alls van att köra Les Mills pass länge och muskler som jag inte använt på ett tag vaknade till liv. Kan ju avslöja att Pound passet – där gjorde allting i antingen knäböjs eller utfalls position tog sjukt bra på rumpan. Här höll man alltså takten med trumpinnar igenom hela passet och det var både utmanande, kul och jobbigt!

I morse hann jag med solhälsningen och en promenad innan avslutande hotelfrukost. Efter utcheckning hann jag också gå en skaplig promenad innan vi blev upplockade av bussen. Bra resa,  men det här med charter är ju sjukt ocharmigt alltså…

Nästa resa blir redan på tisdag ner till Malmö. Mer om det då… 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.