Baba ganoush och muay thai

12 juni, 2015

Idag har jag gjort Baba Ganoush på min tidigare inköpta auburgine. Jag köper ibland saker som jag egentligen inte vet vad jag ska ha dem till, bara för att jag vet att jag då kommer att hitta ett recept för att använda upp maten. Förra gången var det alltså auburgine. Man delar den i mitten, skär lite spår i den och häller på lite olivolja. In i ugnen en halvtimme. Hacka vitlök och chili, plocka mynta, häll allting tillsammans med tahini i en mixer. Mixa ner den färdiga auberginen (minus skalet) med resten, salta och peppra och lite citron. And Voilà! För min del blev det Baba ganoush, räkor och sallad. Riktigt fint!

  
Var härligt med lite god mat efter ett hårt träningspass på Thaiboxningen. Så sjukt varmt idag och då är det ju ändå inte så farligt ute!

Annars bestod dagen mest av att jobba. Daniel handlade så nu har vi mat igen i kylskåpet. 

Förhoppningsvis händer det lite mer spännande saker snart. Mest jobb, träning och mat just nu. Nu är jag supertest så måste sova!

God natt!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.