Att bo nära jobbet och långt från stan

23 mars, 2015

Alltså jag älskar att ha 5-10minuter till jobbet med cykel/gå. Jag gillar att ha gymmet, klubben, bilen och affären nära och jag gillar att jag kan springa på en grusväg och vid vatten. Men jag gillar inte att vänta 7min på röda linjen vid Slussen, vänta på bussen i Hammarbysjöstad och vänta på Roslagsbanan vid KTH. Men jag gillar att träffa min vänner, jag gillar utbudet av affärer i stan jag gillar känslan av en fullsatt restaurang en måndag. Jag är lite kluven. Jag gillar Täby, jag gillar stan och jag älskar min sambo. Detta är en ekvation som blir väldigt intressant att se hur den går ihop på sikt! 

Jag vill ha en karriär, en fritid, ett nattliv och en familj. Det blir en utmaning helt klart! Frågan är var kommer först och hur pusslar man ihop allting?

Nu har jag i varje fall varit i Sickla och käkat räksallad med Mathilda, och druckit lite vin. Älskar att lyxa till en måndag! Hatar att förstöra träningen. Vill verkligen gå imål den här gången och lyxas bli fit, hade varit så härligt!  Mycket slit – och jag har slitit i två månader det gäller att hänga i nu! Kämpa på – damma av gymkortet också förslagsvis – för thaiboxningen är bra men lite muskler vore super!

  Men jag tror även på balans. Denna gång ska jag bli fit och stay fit – så jag ska ha tålamod, lyxa med det som värmer hjärtat och se värdet i det lilla. Som två glas vin en måndag – eller grillkorv i solen! 

Imorgon fyller älsklingen år. Enligt hans innersta önskan blir det Tacos – så klart. Och sen kalas på fredag, i Etuna så klart eftersom han får välja. Sen blir det bowling med Lovisa och Viktor på lördag – det ska bli skoj. Fick ju värma upp förra veckan – vi får se om det hjälper!

Imorgon blir det jobb, Thaiboxning och fira älsklingen!

1

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.