Adrenalinkickar 2017 – tips på saker att göra

23 januari, 2017

Efter peppen i Åre med snowboardåkning, snöskoter, zip-line och snowbike (kommer snart!) fick jag mersmak på det där med adrenalinkickar i nya former. En handske i ansiktet och ett skenben i sidan är ju en sak – thaiboxning. Men ny saker är alltid nya saker – eller hur!

Så nu funderar jag på, vad finns det för crazy grejer att hitta på? Okej, alltså varianten crazy men inte helt crazy. Vill ju liksom ha någon form av garanti på att jag kommer tillbaka efter också. Inte som det där pappret jag signade i Australien med ”death” repeterat fler gånger än man kunde räkna till. And here I am, still!

Jag har ändå lite saker som jag vill pröva:

 • Downhill – hur roligt verkar det inte
 • Mountain bike – har faktiskt aldrig cyklat i skogen, och efter lite inspiration av Elna och Helena börjar det väl bli dags kanske!
 • The Cable Park – Borde väl egentligen stå vattenskidor eller wakeboard, men här verkar liksom hela set-upen cool. Så vill glida runt lite där när det inte är burr i vattnet.
 • Wakeboard – Snowboard goes vatten, hur kan det ens gå fel?
 • Body Flight – Alltså ja, hur kul verkar inte det då? Dyra minuter men kul upplevelse.
 • Hoppa fallskärm – Det måste jag ju få bocka av från min bucket list!
 • Skjuta pistol – på en skjutbana och lossas att man är lite gangster en stund
 • Vattenskidor – Har till och med hört att det är bättre än wakeboard
 • Dyka med hajar – Nog vore det väl ändå lite coolt? Eller bara crazy…
 • Flyboard – Tänk the green goblin i spindelmannen!
 • Köra bana MC – fick tips om att gå en bankurs för motorcykel, för en riktig upplevelse och säkrare körning på vanlig väg.
 • Köra bana bil – Tänk att få leka runt med en sportbil på bana en helg!
 • Vågsurfa – Alltså det har jag ju gjort, men vill verkligen, verkligen göra det mer!
 • Vindsurfa – Vore skoj att pröva. Gör man det Stig-Helmer style kan det nog bli rätt spännande!
 • Kitesurfa – Efter att ha pratat surf med Emmi som är helt hooked måste jag ju bara pröva.

Surfa i Australien - Adrenalinkickar Daysbyju

Bungyjump och Forsränning passade jag på att göra när vi var i Australien för några år sedan. Borde verkligen leta upp lite foton och skriva något inlägg om det. Det var för övrigt ”Extreme river rafting” som hade det där fina pappret. Och ja, jag kan förstå anledningen…

Jag kommer nog inte bocka av allt det här den närmaste tiden. Men det vore superkul att göra det framöver.

Finns det några andra coola grejer som jag missat som jag verkligen borde lägga till på min to-do-lista över adrenalinkickar? Alla förslag mottages tacksamt!

6

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.