1,6 mil och superdry

5 oktober, 2015

Hej min vänner.

Som vanligt innebär semesterresa för mig en jädrans massa gående. 1,6 mil har vi traskat idag enligt fitbiten det är ju endel! Dagens plan var egentligen bada vid poolen på förmiddagen, men vi hade liksom ingen lust. Efter en hotellfrukost vill man liksom ut och röra på sig. Och det var lite småmulet, som det verkar vara på morgonen och kvällen här. Så vi bestämde oss för art dedikera dagen åt promenad/shopping och rörde oss bort mot gamla stan och alla snirkliga gator med affärer. Och vi gick och gick och gick och tittade i affärer. Mycket trevligt.

Det blev också ett besök på en saluhall – så fint med alla frukter och grönsaker! Där passade vi på att köpa gelato – glass – med, inte lika god som i Australien, men god!

image

image

imageimageimageimageEftermiddagen blev mer shopping – ett blått linne med spets bak till mig på superdry och ett par Mallorcanska sandaler till mamma och lite superbilliga handkrämer mm. till oss båda. 80kr för säkert 5 flaskor och lite tvålar!

Lyxlunchen blev en sandwich (toast) med skinka och ost – alltså två franskbitar som knappt var grillade – inte supermättande direkt. Och mammas mixed sallad var liksom mest isbergssallad. Nja faillunch, men det var skönt att vila fötterna och mat lider jag ju ingen brist på här så är rätt lugnt.

Nu har vi irrat tillbaka hem, både jag och mamma är rätt bra på att läsa kartor med gränderna här gör det totalt omöjligt. Och man tappar liksom riktningen för det är hus och smala gator överallt och inga landmärken att gå efter. Vad gjorde man innan Google maps fanns? Så jag efter ett hederligt kartförsök gav jag upp och tog fram Google maps. 1,6 mil senare var vi hemma. Lite möra i fötterna.

 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.