Buckla och höstthé

13 oktober, 2015

Tisdag. Jobbet fortsatte att vara mycket idag. Semester resulterar liksom i dubbelt så mycket att göra veckan efter. Nackdelen med att ha ett sådant jobb som jag har. Men också trevligt att någon känner att de vill höra av sig till mig.

Blev mycket mail, ett möte med studentwork – kan ju vara bra att veta var man kan anställa folk under en kortare tid, för projekt etc. Lite diskussioner med säljare och säljchefen och lite läsning och kommentarer på idéerna på för AxLab. Och ett mellanmålsägg!

  
Sen blev det hem. Daniel var hemma man idag så fick maten i alla fall nästan serverad. Blev potatis i ugn och grillad kyckling från balkongen! Mumsigt – det är något med hemmagrillad kyckling. Den blir alltid saftig och god. Inte som stekt eller ugnsstek utan smarrigt värre! 

Efter maten blev det iväg till träningen (prövade att käka innan, men nja, efter är bättre även om det blir sent. Blir liksom för mätt och seg och ”hoppa runt” med en hel måltid i magen känns onödigt jobbigt). Hade ont i benet innan jag åkte på semester på träningen. Men kände inte av det under semesterveckan, men så fort jag kom tillbaka till träningen i söndags kände jag att blockarna tog ovanligt hårt på vänstersmalben, brukar liksom inte vara så känslig. Hoppades på ett pass med mindre blockar idag, men icke, low-kicks och blockar för hela slanten. Är ju verkligen min arsenal så egentligen perfekt, men benet protesterade direkt. Kände på det här om kvällen och kändes liksom som brosk på smalbenet. Idag när jag hade haltat hem från träningen , gått ena minuten och tyckt synd om mig själv och nästa minut tänkt ”äh det gör inte ont – så tänk på något annat”, vilket funkar sjukt bra, vilken påverkan inställningen har! I varje fall när jag kom hem så inspekterade jag smalbenet och det är verkligen en ”buckla” eller grop i det. Har några ärr sen tidigare som är så. Men det här är liksom bara en grop, inget som gått sönder utan på – bara en grop. Jaja, det går nog över ;)

Sen blev det kokoskvarg till kvällsmål och det klassiska höstthét som man börjar längta efter på höstkvällar som denna. Blandat med skrivande av styrelsedokument för bostadsrättsföreningen och lite print-screens på recept på nätet.

  
Ja, planen den här veckan är stänga av skärmar 22 och sova 23. Hm – gick så där idag! Bättre lycka imorgon!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.