Veckans Yey och Nästa Hey – Trettioårsfest och Tisdagslov

1 juli, 2018

Veckans Yey – Trettioårsfest

Detta är året då trettioårsfesterna staplas på hög. 88:orna lämnar 20-åringarna bakom sig och kliver in i vuxenvärlden… eller hur var det nu? Vi förundras alla över hur gamla alla var när de var 30 år, när man var liten – och hur omogna alla verkar när de är 30 idag. Vad hände? Kan det möjligen vara perspektivet?

Den här veckan var det Lovisa som fyllde 30 och vi firade i trädgården, som så många år tidigare.

Veckans Yey och Nästa Hey - Trettioårsfest och Tisdagslov

Jag stylade till mig med lockar. Det händer inte ofta. Men blev riktigt nöjd med resultatet! Som Lovisa sa – det händer nästa gång när hon fyller 40! Det är inte helt omöjligt. Men kanske att jag lyxar till det när jag själv lämnar ”20-talet” bakom mig.

Veckans Yey och Nästa Hey - Trettioårsfest och Tisdagslov

Nästa Hey – Tisdagslov

Introducerar för första gången ”Nästa Hey”. Vi lämnar Veckans Nay bakom oss och fokuserar på vad för roliga saker som ska hända i veckan – Nästa Hey!

Veckan som kommer ska jag känna doften av semester (som inte infaller på riktigt förens i Augusti) med en dag ledig på tisdag. Blir perfekt att jobba en dag, vara ledig en dag och sen jobba tre – var av en är fredag och fredagar älskar vi ju!

Jag och Mamma ska fira morsdag i efterhand och ett besök på Hornudden för förmiddagskaffe var planerat och sedan lunch på Ulriksdals Trädgårdscaféet. Men öppettiderna gick inte riktigt ihop så nu får vi se exakt vad det blir – men Vegetariska buffén i Ulriksdal blir det i alla fall!

Hoppas i övrigt på fint väder den kommande veckan också. Jag och Daniel hade en bra vecka den här veckan, och passade på att vara ute på promenad, inne i stan och käka glass och iväg på fest. Det gäller att fira vardagen med! Vad ser du själv fram emot i veckan? Lämna en kommentar och inspirera någon annan! :)

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.