Svettpass och businesslunch

12 maj, 2015

Alltså dagens Thaipass! Så varmt! Tobbe hade fått för sig att köra någon ”varmt träning” och då nybörjarna verkade ha kört samma sak var det redan 100grader i salen när vi började. Sen var det uppvärmning – springa och sen höga knän, vartannat – när man samtidigt drar upp armarna över huvudet – man blir varm snabbt. Så redan efter det var salen varm och sen fortsatte vi hela passet med riktigt fysisk tärning. Blev lite immigt på speglarna och golvet var som inoljat. Det var några som åkte i backen och när vi avslutade med ägget (gungande situps med benen uppe) var golvet lagom blött och fint ;)  

Ja ni ser ju den fina skärpan på mitt huvud tack vare imman. Och detta var en stund efter passet!

Annars har dagen varit bra. Jobb och faktiskt lunch i stan. Hade lunch med Jessica från Marianne (del av styrelsebalans) och vi var på story Hotel. Har gått förbi där förut och tyckt det ser schysst ut men aldrig varit där. Det var trevligt! Dock inte att rekommendera för sommardagar då lokalerna är mörka och i en källare/bottenvåning. Blev en god räksallad med avokado. Och så pratade vi jobb och karriär. Ska bli jättekul att vara en del av Marianne! Tyvärr missar jag nästa AW då jag är i Frankrike. Men hoppas hinna till nästa ”riktiga” möte!
Nu blir det Taken 3 med Daniel. Imorgon blir det halvdag hemifrån, tänkte vara ledig men har en hel del att göra så blir nog lite sovmorgon och sen se till att det blir lite nytta gjord! Sen blir det långhelg :)

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.