Svenska Maskinmässan

2 juni, 2016

Jepp, sånt har jag hållit på med idag – hängt på Svenska Maskinmässan på Solvalla. Den har Certex alltså inte ställt ut på, utan vi var bara förbi och kikade, jag och några kollegor. För att få en känsla av vad det var för mässa och om det är aktuellt för oss att vara med. Det är lite intressant i sådana nischade branscher som jag hänger i. Alla har nämligen väldigt mycket åsikter. Som ni vet var ju Certex utställare förra veckan på MaskinExpo på Stoxa, en bit utanför Arlanda. Nu har alltså Svenska Maskinmässan kommit upp som en konkurrent och placerat mässan mer centralt och exakt en vecka efter MaskinExpo. Många utställare anser att det är sandlådenivå att så tydligt konkurrera om samma utställare och besökare. Och i mångt och mycket sätter de ju käppar i hjulen för varandra. Å andra sidan är jag en stark förespråkare till att det är bra att konkurrensutsätta saker. Vilket ju Svenska Maskinmässan helt klart gör med den mer etablerade MaskinExpo.

Svenska MaskinMässan 1

Svenska Maskinmässan 2

Men jag tycker lite synd om MaskinExpo (och om oss på Certex med som var där faktiskt!) eftersom idag var det nästan 30grader varmt och strålande sol, medans MaskinExpo hade sådär 9grader varmt och spöregn. Nu är ju 30 inte heller optimalt då det är nästan för varmt – men så mycket hellre det än regn!

Nu har vi i alla fall rekat mässan inför kommande år. Mycket utställare, ganska proffsig approach, men vi får helt enkelt se!

Sen passade jag på att njuta ännu mer av sommaren genom att ta en liten kvällspromenad! Så skönt, speciellt när temperaturen gått ner lite och det var riktigt härligt ute!

 

Kvällspromenad i sommarvärme

Imorgon drar vi till GBG för att se på Håkan Hellström! Långhelg! Ska blir riktigt härligt!

0

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply En dag på Nordbygg - benträning - DaysbyJuDaysbyJu 10 april, 2018 at 22:34

    […] Här när jag hängde på Svenska Maskinmässan […]

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.