Surf och våghus

29 juli, 2015

Här kommer hälsningar från ett äntligen soligt Frankrike!
Morgonen började kall och supergrå. Började som igår med Yoga 06.30 och sen surf vid 09.00. Då kom regnet en stund. Men sen! Sen kom solen.
Idag blev det marknad i Seginosse och inköp av nya solglasögon. Den var ganska stor och hade massor av olika mat, gigantiska muffins, paella, baguetter, solglasögon, en hel del smycken och massa annat nödvändigt. Lunchen blev extremt lyxig med färdig baguette, kokosyoghurt och en banan. 

Sen blev det bad i poolen:  

  

Efter bad blev det outlet, fanns så sjuukt många surfbutiker. Jag hade kunnat gå där länge. Nu blev det mest kolla läget och inget inhandlat för min del. Men vi fick se billabongs huvudkontor – så coolt hus.

  
Efter det blev det tillbaka till campet och yoga! Sen kvällsmat som jag och Camilla hade skurit X-antal potatisar till – potatisgratäng, grillat kött, sallad, cole slow, vitlöksbröd och hemgjord aioli. Så gott! 

Efter det blev det en efterlängtad kopp kaffe och sen snabbt ombyte till badkläder och våtdräkt och en 20 min vandring ner till ha et för kvällssurf! Såå underbart. Alla regniga kvällar den här semestern vägs upp av en kväll som denna. Så underbart fint. Roliga vågor, saltvatten, vackra vyer och ett stort leende på läpparna. 

  

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.