Star wars paraply och yoga

9 november, 2015

Mååååndag! Alltså en riktigt bra regnig måndag! Förkylningen är i princip helt borta! (Finally!) Det regnade bara lite gran när jag gick till jobbet så jag blev inte ens blöt. Mötena på jobbet gick bra. Första mötet ledde till en hel del skratt, det brukar det aldrig göra. Ledningsmötet gick bra. Matlådan var god och jag fick sällskap i ösregnet hem från jobbet av Daniel. Detta hade verkligen kunnat vara en skitdag om humöret var sådant, men idag kände jag mig glad och utvilad och det gjorde faktiskt inget att det var en kall och regnig Novemberdag.

Till kvällsmat blev det rotfrukter i ugn (och polkabetor – så fina) och lax i ugn till det. Alla saker i ugnen – och mycket smarrigt!

Efter maten gav jag mig iväg på Yoga på Fresh Fitness här i Täby. Sen några veckor tillbaka ingår gruppträning och det finns dessutom lite fler pass. Ett av dem är Yoga 85 minuter på måndagar. Gick första gången idag, och oj vad skönt det är. Verkligen en chans att sträcka ut hela kroppen. Detta ska jag verkligen försöka få in i mitt schema framöver – riktigt härligt. Mycket folk var det också, men det gick bra ändå, salen var rätt stor så det gjorde inget. Var lite skeptisk till Fresh när jag började träna där, men är supernöjd med konceptet, fräscht gym, lite digitala pass (funkar till spinning t.ex.) och nu även live-träning. Och det bästa enligt mig, ”blipp” så man kommer in mellan 05-24 annars tycker jag alltid att gym är stängda när man vill träna. Så jag är supernöjd!

Untitled 

Sen blev det promenad hem i regnet igen med mitt ”Star Wars” paraply. Försök att fota ett svart paraply, en regnmörk Novemberkväll i Sverige utan blixt för att behålla färgeffekten.. Om du lyckas bra, please let me know how!

Untitled

Världens bästa fotograf ;)

Alla Certex anställda fick dessa paraplyer som en säkerhetsåtgärd inför just sådana här dagar. Hela paraplypinnen lyser (i olika färger, men rött och blått ger bäst Star Wars effekt så klart) även ”toppen” av pinnen som sticker upp ovanför själva duken. Sen är det dessutom en inbyggd lampa i botten på paraplyet så man kan lysa där man sätter fötterna. Har fått några blickar idag, och synts bra på mörka gångvägar! Mycket nöjd.

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.