Ny garderob i sovrummet

3 april, 2017

Äntligen har vi en ny garderob i sovrummet! Det tog sina månader helt klart. Men nu är den på plats! Dörrar, handtag och hela stommen!

Ny garderob i sovrummet

Som jag har tjatat om denna garderob! Och hur länge vi har hållit på! Så skönt att äntligen ha den på plats. Lite fogar runt kanterna ska göras men nu är den helt funktionsduglig!

Ny garderob i sovrummet

”Inbyggd” lysknapp förstärker inbyggnadskänslan.

Ny garderob i sovrummet

Plats för både skjortor, byxor och lite annan förvaring!

 Ny garderob i sovrummet

Lådor för förvaring av T-shirtar, linnen och tröjor och lite allmän förvaring längst upp.

 Ny garderob i sovrummet

Längst bort hittar vi också lite allmän förvaring, men främst en garderob för klänningar och kostymer.

Trots mycket utrymme kommer det bli en utmaning att få in allting. Daniel får väl 20% och jag tar resten, som vanligt ungefär! Men fördelen är att vi har skräddarsytt hela garderoben efter vårt behov så vi tror att det ska vara optimerat för att få in så mycket som möjligt.

Vi har också lärt oss en hel del på vägen. Om att platsbygga, mäta, såga och borra i väggarna. Om att trägolv inte är raka och att sovrummet är lägre än hallen. Om att skjutdörrar vid snetak kan bli problematiskt och att höga lister är ivägen. Om att taklister kan göra livet svårt och om att allting tar längre tid än man tror. Det sista är väl det enda som man alltid kan vara säker på!

Så nu så närmar sig påsken och den ska få gå i husets tecken. Fixa med gymmet som jag sa skulle vara klart för länge sedan också. Fixa med gästrummet (eller Camillas-rum som hon helst vill kalla det!). Förhoppningsvis hinner vi också börja fundera på köksö. Många planer finns det. Inte fullt så mycket tid!

Är det någon annan som håller på med spännande husprojekt? Tell me :)

1

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.