Midsommardagen

25 juni, 2016

Plötsligt blir det det där midsommarhelgsvädret som hela Sverige har drömt om i många år. När himlen är blå, solen lyser och vattnet är helt okej varmt!


Började morgonen med en här utsikten. Frukost ute tillsammans med Daniel och föräldrarna under parasollen. Yoghurt, kvarg, hallon, thé, juice, surdegsbröd, ungersksalami, sallad och ägg. En utomordentlig midsommardsgsfrukost! Och innan det hade jag och Daniel faktiskt hunnit med en promenad runt kvarteret, ganska skönt trots att jag är mycket skeptiskt till ”innan frukost aktiviteter”.

Sen packade Daniel in sig i sin bil (vi är tvåbilsägare nu, lite vuxenpoäng på det med) och åkte mot stan. Själv blev det att ta på sig bikinin och ta md slutet av Stockholm Delete ut till bryggan. Tre bad senare, en utläst bok, fiskmatning från bryggan, fika och bortjagande av aggressiva svanar så var det dags för lunch. En mycket skön förmiddag!

En betydligt mycket rödare tjej tog sig sedan en cykeltur med mamman på drygt en mil. Skönt att få röra på sig lite. Strax innan det hade jag gjort ett försök att montera ihop ställningen till hängmattan för att sedan softa i solen. Ställningen blev monterad, trots temperaturen på stålbitarna, men att lägga sig i solen var bara att glömma. Gaaah vad varmt. I skuggan fattade man inte riktigt det, men på verandan höll jag på att smälta bort. Däremot efter cykelturen och en dusch var temperaturen alldeles lagom i hängmattan och jag började på nästa bok, den sista i Eragon-serien, Arvtagaren. Bara sisådär 900sidor, perfekt att släpa på i sommar!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.