MC-mässan 2019 – ny favorit från Kawazaki

26 januari, 2019

Igår, som ni som följer mig på Instagram redan vet, så bejakade jag ett av mina kvinnliga intressen. Nämligen att jag spenderade några timmar, tillsammans med Daniel på MC-mässan. Mycket trevligt!

Tidigare har min absoluta favorit varit Yamahas MT07, den tidigare modellen med limegröna fälgar var så snygg. Har nog en bild här någonstans… Ja, här är den! Från MC-mässan 2017.

Årets modeller var inte alls lika fina. Och med tanke på mitt resesällskaps recensioner om den i somras så var det väl lika bra.

Diskuterade höjden på motorcyklar i BMWs monter och säljaren informerade att man kan få se fabrikssänkta. Men ja då ska de ju köpas sproilans nya och med framförhållning, och misstänker att det inte är gratis heller. 8cm skillnad om den är fabrikssänkt. Varför gör de de så höga, tom många män har problem med höjden på de. Men inte Daniel såklart.

Det var också lite därför min nya kärlek blev Kawasakis Z-serie. Både 650 kubikaren och 900 kubikaren hade smaltank, skön sadel och en bra kombination för att tydligt nå ner till backen. Att byta till en 900cc känns mer rättfärdigat. Än att byta ut en fin och funktionsduglig Suzuki 650 mot en nyare Kawazaki 650. Nej det känns inte helt okej.

Kawazaki Z 600cc

Kawazaki Z 900cc

Samtliga fanns i massa snygga färgkombinationer med. Men gillade den skrikgröna!

Ville man ha något mer ovanligt kunde man alltid satsa på denna. Som var sommarens diskussion i vår familj och – Yamaha Niken

Eller en klassiker som alltid funkar. En Ducati Monster. Fast de ska den ju vara röd. Är lite som en Ferrari, gör sig bäst i rött. Även om denna såklart också är snygg!

MC-mässan håller på hela helgen i Friends Arena så har du inte varit där är det bara att ta en utflykt!

Så, chop chop!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.