Måndag och E3

15 juni, 2015

Föga förvånande är det idag, dagen efter Söndag nämligen Måndag! 

Idag var en bra Måndag idag, för mig. Fick kom framåt med Fallskyddsbroschyren, vädret var okej, jag var inte dödstrött i morse, jag fick flygande Jakob i matlådan och vi var och handlade lite smågrejer inför sommarlunchen på onsdag. Jag och Daniel var en sväng på XXL och på soptippen och jag körde backträning i backen här bredvid. Alltså det är sååå sjukt jobbigt. Den där backen känns som mount Everest jag orkade inte ens springa upp hela vägen första varvet – den är Så brant! Men jag med lite övande så orkade jag ”springa” hela vägen upp några gånger. Man står i praktiken still trots att man verkligen tar i och viftar med armarna allt man har.  Jag borde göra detta oftare – mycket backträning borde verkligen göra bättre resultat i spåret. Men jädrar vad psykiskt det är – sitter så mycket i psyket!

  
Man får den där snygga frillan när det är fuktigt i luften och man springer upp och ner för en backe! Jag bjuder på det! 

 
Efter löpträningen var det hem och duscha och slänga ihop kyckling i röd curry med ris tillsammans med Daniel! Kyckling i curry (asiatisk) är en av våra gemensamma favoriträtter. Det är så gott och så lätt och dessutom riktigt nyttigt. 

Kyckling i grön/röd curry:

  • En burk grytbas grön/röd curry – ICAs eller mrs chengs rekommenderas
  • 400-500g kycklingfilé 
  • En burk skivade vattenkastanjer 
  • En burk minimajs
  • En burk bambuskott
  • Ris

Skär kycklingen i kuber, stek tills de får fin färg och gärna lite yta. Blanda i grytbasen och häll i grönsakerna – låt koka ihop några minuter. Servera med ris och lite färska grönsaker t.ex gurka. Jag tycker ingen risrätt är färdig utan kinesisk soya så tips är att ha soya på riset efter servering. Njut! Så gott – så lätt!

  
Kanske inte världen bästa bild, men trust me! Pröva!

Nu har jag alltså fastnat i soffan med en kopp thé och bloggar. Men även med E3. Jag har ju alltså en riktig tv-spelsnörd till pojkvän och nu är det EA event på E3 (alltså ”The TV-spels Event”) och han lämnade det på när han gick till gymmet. Så här sitter jag och multitaskar bloggande och trailern på Unravel och nya NBA spel. Men jag måste ju erkänna att det var häftigt att se Unravel presentationen – det är alltså ett gäng från Luleå som gjort detta spel och här står det på en enorm sen i Los Angeles och presenterar ett helt nytt spel, och han var så nervös. Spelet såg mysigt ut! Kan det nog bli när det lanseras i höst! :)

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.