Håkan Hellström på Ullevi

5 juni, 2016

Alltså gårdagskvällen! Vilken konsert! 70 091 personer på Ullevi som var sjukt taggade att se Håkan Hellström. Ett väder som var precis lika vackert och sånger som tog en tillbaka många år i tiden och som var lika bra som idag. Håkan Hellström är ett eget fenomen och att förmedla kärlek till 70 000 personer som alla är överlyckliga att vara där och som skapar en atmosfär som inte går att uppleva om man inte är på plats.

Håkan Hellström 4 Juni 2016

Håkan Hellström 4 Juni 2016

Ingen av oss drack en droppen igår och det behövdes verkligen inte för att få den där euforiska känslan. Jag brukar inte vara lätt imponerad – men det här var riktigt coolt! Grymt jobbat Håkan!

Vi njöt av kvällen!

Vi njöt av kvällen!

Att få dela kvällen med min allra finaste sambo, och bästa vänner gjorde det hela ännu bättre!

Håkan Hellström preparty
(Fattar inte varför vi inte satsade på fotomodellskarriären ?!)

Vi värmde upp inför kvällen genom att njuta av solen i en park tillsammans med ungefär resten av Göteborg (och Sverige kändes det som!).

Håkan Hellström parkhäng

Idag fortsatte vi med alla hade en vän med en bil och vi åkte långt bort med andra ord hemåt igen. Men vi njöt på förmiddagen på spaet på Stenungsbadet. Bada och sola – jösses vilket sommarväder. Som ni ser var vi alla lagom kräftröda igår. (Att vi alla under dagen sa ”vi kanske inte ska sitta så länge, man kan nog bli bränd” stämde rätt bra – men gick vi in för det… ja ni kan ju gissa själva.)

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.