Ensta och sojamarinad

22 juni, 2015

Jag vet att man inte borde, men med alla härliga semesterbilder på Facebook och instagram så räknar jag dagarna till min semester. Eller vår- men Daniel har ju redan tjuvstartat och att ha en hemma man gör att det känns ännu mer motigt att gå upp på morgonarna. Ibland undrar jag hur livet skulle vara om man var morgonpigg – uppskattade att gå upp och kunde utnyttja massa timmar innan jobbet. Men å andra sida sover de bort resten av kvällarna så antar att det är lite same same. Men samhället är fortfarande anpassar efter att man ska göra saker på morgonen – det kommer aldrig bli min cup of tea. 

Idag var det i varje fall jobb som vanligt, var där strax efter 8. Hade möte på förmiddagen. Fick mammas spagetthi och köttfärssås till lunch. Jobbade vidare med fallskyddsbroschyren på eftermiddagen. 

Kvällen spenderades med milen i Enstaspåret – lyssnandes till framgångspodden. Har aldrig sprungit med en podd förut – men funkade ganska bra. Trillade in på 58 minuter så var okej – bra distraktion gäller bara att känna tempot ordentligt. När milen känns som ett vanligt träningspass – varken mer eller mindre då känner jag mig rätt nöjd med mig själv! Sprungit milen torsdag,lördag, måndag och det känns bra. Nu blir det vila från långpass innan Nike Running Sthlm på lördag. Men imorgon blir det thaiboxning!

Kvällen avnjöts också med grillning – äntligen fint väder! Soyamarinerat fläskkött, potatis i ugn, grillade champinjoner, hummus och Tzatsiki på kvarg (kvarg utspädd med vatten fungerar minst lika bra som turkiskyoghurt,gräddfil eller créme fraisch i alla kalla såser!) Mycket gott ! Tackar min kära sambo för bra initiativ!

   
 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.