Branding – kanske är det det som är passionen

19 oktober, 2016

Hör du också alltid folk prata om sin stora passion? Om hur det bara vill göra det och inget annat! Om hur timmarna bara flög iväg! Och kallet att det bara måste ägna livet åt det.

Jag har hört det, for sure. Och jag är bara avundsjuk. Så jädra lätt det hade varit i livet om man bara visste att det var fotbollsproffs man ville bli. Eller att ens absoluta gehör gjorde det oundvikligt att inte satsa på en karriär inom musiken. Eller den där känslan av att man bara vill hjälpa folk, att det är läkare man verkligen verkligen vill bli.

Folk frågade mig alltid vad är ditt favoritämne, när jag gick i skolan. Alla andra hade sina glasklara svar kändes det som – svenska, bild eller kanske matte. Det var inte så att jag var equally astonished över alla ämnen utan snarare att jag tyckte att alla var semi-tråkiga. Men mindsetet ”you gotta do, what you gotta do” har följt mig genom livet så betygen har det inte varit något fel på – trots avsaknad av den där passionen.

Men som jag har letat efter den! I plugget, i sporter, i musik – ja lite överallt faktiskt. Och visst jag har varit engagerad i saker – musikklass, kör, keyboard, sånglektioner så musiken var en stor del men den där passionen som alla pratar om den har liksom aldrig uppenbarat sig. Musiken och thaiboxningen har väl varit de delar där jag känt en starkare gnista än vanligt.

Nu har jag börjat tro att Branding (inom marknadsföring) kanske kan vara den ”jobbdelen” som jag brinner mest för – där jag känner det jag mest kan likna vid passion. Att snacka branding och marknadsstrategier det blir sällan tråkigt. Som idag när jag spenderade en heldag på MyNewsDay och lyssnade på föreläsningar om digital content, brands och marknadsföring. Då suger jag upp så mycket jag bara kan och tänker att fasiken det här ska jag bli bra (bättre) på. Branding tycker jag är extra skoj – när det handlar om att skapa brand image, associationer och känslor kring ett brand. Från noll till ingenting. Det fascinerar mig.

Kanske är det branding som jag kan brinna och vara passionerad för. Eller så har det jag verkligen är passionerad över helt enkelt inte dykt upp ännu!

Passion about branding

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.