Barndomsminnen i paket

5 september, 2016

Igår på Arlanda, jag blev löjligt glad för att jag hittade det här paketet med muminkex. Barndomsminnen i paket liksom!


Varje helg (i alla fall som jag minns det) så vaknade jag som alla barn ganska tidigt och mamma och pappa ville ha sovmorgon. Så mamma gick upp med mig, värmde mjölk, tog fram några muminkex, min Muminfilt och gjorde så jag kunde mysa ner mig i vår stora skinnfåtölj och se på barn-tv.En win-win för alla. Jag fick se på tv och mysa och föräldrarna fick sova!

Sen när barnprogrammen var slut väckte jag resten av familjen och det blev frukost. Bra minnen.

Nu ligger det ett paket muminkex i min tax-free påse. Jag håller tummarna för att de är lika goda som jag minns de, så att jag inte förstör konceptet muminkex nu.

Har ni några barndomsminnen i paket som gör att ni drömmer tillbaka? 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.