Bakningsresultat och Utopian Bodies

21 januari, 2016

Gårdagens bakningsresultat:

Bakningsresultat Tigerkaka med vita bönor

Måste säga att jag blev riktigt nöjd. Ser fint ut! Detta är alltså en tigerkaka med vita bönor, enligt recept från Kung markatta och receptkreatören Fanny. Jag är inte så himla van vid att baka nyttiga saker har idagsläget några favoriter.

Chokladbollar – dessa är supergoda och smakar nästan exakt som äkta!

Black Bean Brownie – också recept från Roethlisberger

och nu

Tigerkaka med vita bönor – Kung Markatta

samt de här

Sconesen – inspirerade av PT by Emma

Jag vet inte om det är så att både black bean browniesarna och tigerkakan är gjord på bönor, eller kokosmjöl som gör att de får en lite speciell konsistens. Men oj vad saftiga de är! Riktigt gott. Inte lika söta som en vanlig kladdkaka eller tigerkaka men helt klart ett väldigt bra substitut! 65 kcal per bit av tigerkakan är inte heller fy skam!

Idag har jag också hunnit med att träna thaiboxning, som varje torsdag. Idag var det ett Anderspass och han försökte skrämma upp fortsättarna som hoppat upp till avancerat med att här är det tuffare sparring (inte nödvändigtvis hårdare!), här är man tyst när jag pratar, här kommer man i tid, här är man inte rädd för att sparras då kan man gå tillbaka till fortsättningsgruppen och ser ni en lucka så dräm till – inget mesande, har man en dålig dag och inte håller garden så utnyttja det! Haha skön lirare det där! HD, biffig och stöddig ingen man bråkar med i en mörk gränd. Men egentligen så supersnäll! Som de flesta kampsportare är. Hårt yttre – mjukt inre. Typ som en after eight, eller en choklad ferraribil, eller som en mumsmums eller som en Oreo, eller som en chokladpralin eller som… oj.. spårade lite va… 65 kalorier är det i varje fall i tigerkakan ;)

Imorgon blir det upp tidigt och sen tänker jag sluta vid lunch och ska träffa mamma inne i stan. Vi ska gå på Liljevalchs och se på Utopian Bodies. Emma som håller på att hjälpa Certex och Klätterteknik med ett showroom har ordnat de 11 rummen på Utopian Bodies på Liljevalchs så nu ska jag passa på att kika! Ska bli roligt. Mamma hade läst om det i Femina och är en riktig designnörd i den mening att hon förstår snyggheten i haute couture när vi andra mest undrar vad fasiken som försiggår. Hon har liksom känsla för det där. Så imorgon ska vi i varje fall ha ”tjejeftermiddag” med Liljevalchs, kanske lite shopping och restaurangbesök. Ska bli roligt!

Utopian Bodies Hållbarhet

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.